Добре дошли в СК "Тракиец"!

    СК "Тракиец" е  спортен комплекс, създаден както за приятелите на конния спорт, така и за всеки, който търси място за почивка от шумния град.В началото на месец юли 2015г. СК "Тракиец" откри и новото си хотелско крило с конферентна зала, отрит еко басейн, детски басейн и джакузи, атракциони за деца, мини голф игрище и зелени площи за отдих и почивка.Комплексът се намира в непосредствена близост до с. Житница, на 30 км. северно от гр. Пловдив, и е модерно оборудван за любителска и професионална конна езда.

    Ако търсите подхдящо и различно място за организиране на тийм билдинг, фирмени обучения, както и лични мероприятия, не се колебайте да се свържете с нас.

     Конната база разполага с открит и закрит манеж и 36 добре поддържани бокса за коне. Предлагаме уроци и курсове по езда за деца и възрастни. В компанията на инструктор може да се насладите на разходка сред природата, а за вашето спокойствие ще се погрижи екип от професионалисти. Условията в пансиона за конете са съобразени с нуждите им и гарантират тяхната безопасност. Ветеринарен лекар е на разположение по всяко време, за да полага необходимите грижи.

     За спокойната ви и пълноценна почивка СК "Тракиец" разполага с хотелска част с 20 стаи лукс с гледка към басейна, 9 двойни стаи, 5 студиа и 2 апартамента. Във всяка от стаите има кабелен и безжичен интернет, телефон, кабелна телевизия, мини бар и рум сервиз.

     В ресторанта с капацитет от 100 места винаги може да похапнете вкусно след приятната и уморителна езда или продължителното плуване в приятните води на басейна, а във винарната- да дегустирате избрани вина. На ваше разположение също са фитнес залата на комплекса и релакс центърът, предлагащ джакузи, парна баня, сауна и масажен кабинет.